اطلاعیه

Collapse
هیچ اطلاعیه ای هنوز ایجاد نشده است .

به نظر شما، تا معرفی احتمالی مک بوک جدید صبر کنم یا ...؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
new posts

• به نظر شما، تا معرفی احتمالی مک بوک جدید صبر کنم یا ...؟

با سلام خدمت دوستان
    من بعد از زمان طولانی بالاخره الان تونستم پول خرید مک بوک پرو رو جور کنم
    اما الان کمی توی خرید تردید دارم که اگر حدود دو الی 3 ماه آینده اپل توی کنفرانسش مک بوک جدید معرفی کنه شاید خیلی تفاوت تکنولوژی با مک بوک های فعلی داشته باشه (مثلا مانیتور 4k و ... ) و کلا از خرید فعلی پشیمون بشم .
    از شما عزیزان که اهل فن هستید خواهش میکنم نظر بدید که الان خرید رو انجام بدم یا تا کنفرانس بعدی صبر کنم ؟
    دوباره بگم که زمان برام مهم نیست بیشتر بحث امکانات و تکنولوژی جدید رو دارم . مدل انتخابیم هم 293 یا 294 هست.
    خواهشا همه نظراشون رو لطف کنن . با تشکر

نوشته اصلی توسط farzad_sh نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان
    اما الان کمی توی خرید تردید دارم که اگر حدود دو الی 3 ماه آینده اپل توی کنفرانسش مک بوک جدید معرفی کنه شاید خیلی تفاوت تکنولوژی با مک بوک های فعلی داشته باشه (مثلا مانیتور 4k و ... ) و کلا از خرید فعلی پشیمون بشم .
    از شما عزیزان که اهل فن هستید خواهش میکنم نظر بدید که الان خرید رو انجام بدم یا تا کنفرانس بعدی صبر کنم ؟
    دوباره بگم که زمان برام مهم نیست بیشتر بحث امکانات و تکنولوژی جدید رو دارم . مدل انتخابیم هم 293 یا 294 هست.
    مدل هایی که عنوان کرده اید فوق العاده هستند، ولی با توجه با اینکه زمان برای شما مهم نبوده و علاقمند هستید مدل جدیدتر و خریداری کنید، مدت زمانی هم به معرفی نسل جدید باقی نمانده بهترین گزینه برای شما صبر است.
    در ضمن برای به تعادل رسیدن قیمت ها هم باید کمی بیشتر از این زمانی که گفته اید صبر کنید.

نظر

با سلام خدمت دوستان
      با سلام
      از نظر بنده الان مک بوک رتینا در بهترین شرایط خرید قرار داره!
      در نسل بعدی معلوم نیست چی اضافه بشه شاید پردازنده جدید فقط، و مسئله 4k بعید به نظر میرسه، که اگه واقعیت هم داشته باشه خیلی چشمگیر نیست، چون رتینای فعلی با رزولوشن و صفحه نمایش رتینا آخر آن چیزی است که توقع یک کاربر را برآورده خواهد کرد، افزایش رزولوشن به 4k در رتیناهای ۱۳ و ۱۵ اینچ محسوس نخواهد بود.
      نسل فعلی مک بوک پرو ها فوق العاده عالی است و توقع را برآورده خواهد کرد، و در بهترین شرایط قیمت!

نظر

نوشته اصلی توسط Sinaonee نمایش پست ها
        مدل هایی که عنوان کرده اید فوق العاده هستند، ولی با توجه با اینکه زمان برای شما مهم نبوده و علاقمند هستید مدل جدیدتر و خریداری کنید، مدت زمانی هم به معرفی نسل جدید باقی نمانده بهترین گزینه برای شما صبر است.
        در ضمن برای به تعادل رسیدن قیمت ها هم باید کمی بیشتر از این زمانی که گفته اید صبر کنید.
        به نظر شما اگر صبر کنم توی نسل جدید چه تکنولوژی برتری میتونه به کار بره که چشمگیر باشه و ارزش صبر کردن داشته باشه ؟

نظر

به نظر شما اگر صبر کنم توی نسل جدید چه تکنولوژی برتری میتونه به کار بره که چشمگیر باشه و ارزش صبر کردن داشته باشه ؟
          با توجه به اینکه خبری تاکنون در مورد مک بوک پرو های جدید به بیرون درز نکرده، خیلی سخت میتوان پیش بینی کرد.
          قطعا سخت افزاری قدرتمندتر و باتری بهتر تنها مواردی است که میتوان بصورت قطعی گفت.
          بنده خودم مدل 294 و دارم ، فوق العاده راضی هستم و اگر میخواستم در حال حاضر تصمیمی برای خرید بگیرم، حتما همین مدل و خریداری میکردم ( با توجه به نیازی که دارم ). چون شما عجله ای برای خرید ندارید میتوانید کمی صبر کرده تا مدل جدید معرفی شده و بعد تصمیم بگیرید.

نظر

از من یپرسین فکر نمی کنم تکنولوژی جدیدی اضافه بشه
            الان ایر و ایمک که اپدیت شدن اپدیت خاصی نداشتن و می شه گفت اپل قیمت رو اورد پایین فقط
            فک کنم مهر سری جدید معرفی بشه فرقش هم این باشه که شاید شاید ۱۳ اینچ ها i7 داشته باشن
            اپدیت رم و گراقیک و هارد و به خصوص صفحه نمایش به نظر من خیلی بعیده

نظر

نوشته اصلی توسط pouya apple نمایش پست ها
              از من یپرسین فکر نمی کنم تکنولوژی جدیدی اضافه بشه
              الان ایر و ایمک که اپدیت شدن اپدیت خاصی نداشتن و می شه گفت اپل قیمت رو اورد پایین فقط
              فک کنم مهر سری جدید معرفی بشه فرقش هم این باشه که شاید شاید ۱۳ اینچ ها i7 داشته باشن
              اپدیت رم و گراقیک و هارد و به خصوص صفحه نمایش به نظر من خیلی بعیده
              اپدیت سالانه معمولا اپدیت های عمده ای داره
              الان ایمک هایی معرفی شد خوب,خوب بود اما خوب نسبت به اپدیت های سالانه تغییرات کمی داشت!
              اما اپدیت های سالانه خوبه...
              iMessage : xz.mehdi@yahoo.com

نظر

چیزی به نام تکنولوژی برتر در مک ها وجود نداره! همه مثل هم هستند فقط سال به سال با معرفی نسل های جدید cpu از سوی اینتل آپدیت می شدن، امسال هم اینتل نسل جدید آماده نشده و اعلام شده که در مدل های ۲۰۱۵ نسل جدید عرضه میشه. پس امسال نهایتا چند دهم گیگاهرتز سی پی یو شاید قوی بشه، همین. مثل کاری با مک بوک ایر ۲۰۱۴ شد

نظر

سلام دوست عزيز به نظر من الان بهترين زمان براى حريد مك بوك پرو هستش .. واقعا عاليه ... به نظر من اين طرز فكر كه منتظر جديد ترين تكنولوژى بمونيد اشتباهه چون بى جهت خودتون رو از تكنولوژى فعلى محروم ميكنيد

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

نظر

ممنون از نظرات دوستان که خیلی توی تصمیم گیریم کمک کرد
                    با تجمیع نظرات به این نتیجه رسیدم که انشاله همین هفته برم برای خرید .
                    اکر تبلیغ نباشه سعی میکنم از دفتر سایت خرید کنم .

نظر

سلام
                      بنده هفته ی پیش همین مشکل شمارو داشتم
                      صبر کنم
                      یا
                      بخرم؟
                      بنده خریدم و به شدت راضی هستم
                      به خصوص مشکل اذیت چشم داشتم که ضعیف شد بود در کمال تعجب طی این یک هفته نه تنها مشکل چشم حل شده بلکه رو به بهبودی هست و بدون عینک کار میکنم
                      مک بوک بنده پرو رتینا هست

شما اگه بخواید مک بوک جدید رو بخرید :
                      ۱- باید بسیار صبر کنید به تعادل برسه قیمت

۲- اگه الا خریداری کنید مک بوک جدیدی که معرفی میشه به علت بازار سیاه و عوامل حاکم از نظر بنده ضرر هنگفتی خواهید کرد چون افت قیمتشو خواهد کرد و اون موقع میگید کاش صبر میکردم

نظر

نوشته اصلی توسط tornado2800 نمایش پست ها
                        سلام
                        بنده هفته ی پیش همین مشکل شمارو داشتم
                        صبر کنم
                        یا
                        بخرم؟
                        بنده خریدم و به شدت راضی هستم
                        به خصوص مشکل اذیت چشم داشتم که ضعیف شد بود در کمال تعجب طی این یک هفته نه تنها مشکل چشم حل شده بلکه رو به بهبودی هست و بدون عینک کار میکنم
                        مک بوک بنده پرو رتینا هست

شما اگه بخواید مک بوک جدید رو بخرید :
                        ۱- باید بسیار صبر کنید به تعادل برسه قیمت

۲- اگه الا خریداری کنید مک بوک جدیدی که معرفی میشه به علت بازار سیاه و عوامل حاکم از نظر بنده ضرر هنگفتی خواهید کرد چون افت قیمتشو خواهد کرد و اون موقع میگید کاش صبر میکردم
                        ممنون از راهنماییت
                        کاملا حرفتون رو قبول دارم و اتفاقا امروز از دفتر سایت یه 294 رو خریدم ماه رمضان است والا شیرینیش رو همین الان میدادم :d
                        اینکه میگی عینکتو ن رو برداشتین یعنی رتینا خاصیت درمانی هم داره ؟ (شوخی کردم ناراحت نشین )

نظر

مبارکه :d
                          من عینکی نبودم
                          مدتی بود احساس میکردم چشام وقتی با لب تابم کار میکنم با اینکه سری جدید بود چشام اذیت میشن
                          دکتر رفتم گفت چشمتون نمره پیدا کرده نمره ی نیم.
                          که گفت فقط موقع کار با کامپیوتر عینک بزن وقتی هم میزدم همراه بود با سردرد طی این یک ماه کلا عذاب میکشیدم
                          که تا یک هفته پیش مثل شما تاپیک زدم و این موضوع رو بیان کردم و تصمیم گرفتم رتینا خریداری کنم
                          که در طی یک هفته ی اخیر نه چشام اب میومد
                          نه خستگی احساس میکردم
                          نی نیاز عینک شدم
                          امروز داشتم روزنامه میخوندم متوجه شدم تار نمیبینم مثل قبل و وضوح بهتری دارم میبینم در

احساس میکنم چشم حساس شده بوده.
                          و میتونست بدتر هم باشه

نظر

ضمن عرض تبریک من فکر میکنم امسال مک بوک تغییری نکنه اما شک ندارم تاچ آی دی به مک میاد و پاور با تاچ آی دی ادغام خواهد شد .

نظر

ممنون از راهنماییت
                              کاملا حرفتون رو قبول دارم و اتفاقا امروز از دفتر سایت یه 294 رو خریدم ماه رمضان است والا شیرینیش رو همین الان میدادم :d
                              اینکه میگی عینکتو ن رو برداشتین یعنی رتینا خاصیت درمانی هم داره ؟ (شوخی کردم ناراحت نشین )
                              مبارکه دوست عزیز
                              سلطان 294
                              حال کن باهاش
                              دیگه کفگیرنواوری خورده به ته دیگ
                              مک بوکها فعلا تغییر عظیمی نخواهند کرد
                              همین 294 برای یوزر خانگی واقعا دایناسوره

کارهای گردن کلفت باهاش میکنن

نظر

صبر کنید ..
                              X