اطلاعیه

Collapse
هیچ اطلاعیه ای هنوز ایجاد نشده است .

رقبایی برای «آی- پد»

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
new posts

  • رقبایی برای «آی- پد»

    به گزارش مهر، در سالی که گذشت تحولات بازار تبلت ها بسیار محسوس و حائز اهمیت بود؛ به طوری که غول های کلاسیک محصولات الکترونیکی مصرفی به ویژه توشیبا و سونی در کنار تازه واردانی چون «آمازون» محصولات متنوعی را به این بازار عرضه کردند و اپل نیز که در سال 90 جادوگر بزرگ خود را از دست داد در آخرین روزهای سال از «آی- پد» جدید خود به عنوان اولین محصول «پسا- استیو جابز» رونمایی کرد.

    تبلت AT200 توشیبا
    شرکت توشیبا در سال 1390 برای ساخت جدیدترین تبلت خود هرکاری می توانست انجام دهد تا محصولی به نام AT200 را در نمایشگاه محصولات الکترونیکی مصرفی برلین(IFA 2011) رونمایی کند. پورت های کاملUSB، SD و HDMI که در قالب طراحی زیباتر از گذشته به پورت های میکرو تبدیل شده اند، تنها بخشی از این تلاش ها بود. وزن این تبلت جدید 558 گرم بوده و ضخامت آن 6/7 میلیمتر است، با داشتن چنین ویژگی هایی می توان گفت که این تبلت نسبت به آی-پد اپل بسیار باریک تر و سبک تر است. پردازشگر این تبلت 2/1 گیگاهرتزی دو هسته ای بوده و باتری آن می تواند برای هشت ساعت از پخش تصاویر ویدئویی پشتیبانی کند.

    Tablet S سونی

    شرکت ژاپنی سونی نیز در سال 90 با هدف به چالش کشیدن اپل تبلت جدید را معرفی کرد که ظاهری کاملا متفاوت با «آی- پد» دارد. این شرکت ژاپنی که پیش از این، از عرضه تبلت های جدید خود خبر داده بود عرضه این محصول را که Tablet S نام دارد در سال گذشته رسما آغاز کرد. این تبلت از یک نمایشگر 4/9 اینچی برخوردار است.
    یک پورت «یو. اس. بی» و حمایت کارت «اس. دی» از دیگر ویژگی های فنی این تبلت ها است. مهمترین خصوصیت این دستگاه که بی شک آن را متفاوت از «آی- پد» می کند یکپارچه سازی آن با دو ماشین دیجیتالی دیگر سونی است.
    کیندل فایر آمازون

    شرکت آمازون در پی موفقیت پخش کننده کتاب الکترونیک «کیندل 2» در سال گذشته تصمیم گرفت اولین تبلت خود با نام «کیندل فایر» را عرضه کند. درحقیقت این تبلت نسخه پیشرفته تر پخش کننده کتاب الکترونیک «کیندل» است که به جای «جوهر الکترونیک» از نمایشگر «ال. سی. دی» استفاده می کند و برپایه سیستم عامل آندروید است.

    Slate 2 محصول مایکروسافت و «اچ. پی»

    زمانی که استیو بالمر اولین تبلت HP Slate را رونمایی کرد خیلی زود معلوم شد که این تبلت نمی تواند موفق شود. ویژگی های فنی ضعیف، سیستم عامل ضعیف (WebOS) و طراحی ضعیف از مشکلات بزرگ این تبلت بود. به همین دلیل مایکروسافت تصمیم گرفت با همکاری «اچ. پی» محصول جدیدی را برپایه «ویندوز 8» تولید کند که حاصل این تصمیم، رونمایی از HP Slate 2 در سال 90 بود. سری اول این تبلت جدید که به جای استفاده از ویندوز 8 به ویندوز 7 مجهز است با قیمت 699 دلار وارد بازار شد.این نسخه جدید تبلت به یک نمایشگر 9/8 اینچی با وضوح تصویر 1024 در 600 پیکسل و پردازشگر 5/1 گیگاهرتزی دو هسته ای Oak Trail مجهز است که می تواند مصرف انرژی دستگاه را بهبود بخشد. اتصالات این دستگاه از طریق «بلوتوث 0/4»، اتصال وای- فای و اتصال نسل سوم است.

    Optimus Pad LTE محصول «ال. جی»

    شرکت «ال. جی» سال گذشته اولین تبلت برپایه LTE را معرفی کرد.
    Optimus Pad LTE مجهز به یک تراشه دو هسته ای 5/1 گیگاهرتزیQualcomm SnapDragon، یک حافظه «رم» 1 گیگابایتی و حافظه فلش داخلی 32 گیگابایتی برخوردار خواهد بود. این دستگاه با وزن 497 گرم و قطر 34/9 میلیمتر، باریک تر و سبک تر از مدل قبلی تبلت های سری Optimus Pad است. تبلت نسل چهارم «ال. جی» دارای یک دوربین پشتی 8 مگاپیکسلی است که می تواند با کیفیت Full HD فیلمبرداری کند و یک دوربین جلویی 2 مگاپیکسلی که در تماس های تصویری و برگزاری ویدئو کنفرانس ها یک تصویر با کیفیت بالا را ارائه می کند.

    «آی- پد جدید»؛ اولین محصول «پسا استیو جابز» اپل
    در مراسم رونمایی، اولین نکته ای که تیم کوک درخصوص ویژگی های این محصول به آن اشاره کرد، فناوری Retina Display است که موجب شده است وضوح تصویر نمایشگر این تبلت به بیش از 2048 در 11536 پیکسل با تراکم 264 پیکسل در اینچ نسبت به مدل قبلی برسد. روشنایی، کنتراست و اشباع مغناطیسی نیز در این نمایشگر بهبود یافته است و به بیانی ساده نمایشگر «آی- پد جدید» بالاترین وضوح تصویری را که هرگز یک دستگاه موبایل نداشته است ارائه می کند؛ بنابراین روی این تبلت می توان جزئیات شگفت انگیزی از عکس و فیلم را مشاهده کرد. جواهر جدید اپل با شبکه جدید نسل چهارم LTE (تکامل بلندمدت) سازگار است که می تواند سرعت انتقال اطلاعات را در مناطق تحت پوشش LTE به 73 مگابیت برثانیه و در شبکه های DC-HSDPA به 42 مگابیت برثانیه برساند.

    منبع: دنیای اقتصاد ، 14 فروردین

  • #2
    تمام مانوری که شرکت ها میدن روی سخت افزاره درحالی که بدون نرم افزار ، هرتبلتی با هر سخت افزاری یعنی هیچ!

    نظر


    • #3
      مسلما نباید سامسونگ دست کم گرفت احتمالا در آینده نزدیک شاهد چند گلکسی جدید از طرف این شرکت خواهیم بود با صفحه نمایش سوپر به توان 5 آلمود و دوربین n پیکسلی اما خود مدیرعامل سامسونگ هم تو خونش آیپد نیو داره

      نظر


      • #4
        نوشته اصلی توسط hitman908 نمایش پست ها
        مسلما نباید سامسونگ دست کم گرفت احتمالا در آینده نزدیک شاهد چند گلکسی جدید از طرف این شرکت خواهیم بود با صفحه نمایش سوپر به توان 5 آلمود و دوربین n پیکسلی اما خود مدیرعامل سامسونگ هم تو خونش آیپد نیو داره
        به قول بزرگواری از همین انجمن سامسونگ هنوز خودش بلاتکلیفه که دنبال چی هست !
        هر محصولی که روانه ی بازار میکنه ،میدونه باید یکی دو اینچ به سایز صفحه اش اضافه کنه و اسم گلکسی هم یدک بکشه !
        تعصبی نه به اپل داریم و یا هیچ برند دیگه !ولی صفحه ی نمایش n اینچی و دوربین n پیکسلی فقط روز اول بعد از خرید جالب جلوه میکنه !روز دوم هر کسی میره سراغ ریختن نرم افزار !
        تبلت و گوشی که مثل تلویزیون و جاروبرقی نیست که !بدون نرم افزار ، مفت اش هم گرونه !

        نظر


        • #5
          هیچ کدوم رقیب ایپد نیستن اصلا رقیب نداره من خودم سونی اس رو داشتم اشغال بود کلا اندروید اشغاله

          نظر

          صبر کنید ..
          X