نوشته اصلی توسط Pouria.323
نمایش پست ها
اطلاعیه
Collapse
هیچ اطلاعیه ای هنوز ایجاد نشده است .
آموزش جیلبریک تمامی دیوایس ها در 8.1 / iOS 8 [ نرم افزار Pangu ]
Collapse
X
-
http://yangapp.googlecode.com/svn/
سورس appsync برای ورژن ۸.۱ که کار هم میکنه بدون هیچ مشکلی
فقط یادتون نره که برنامه
2 apple file conduit
را هم باید از سیدیا پیدا و نصب فرمایید
نظر
-
نوشته اصلی توسط syst3m1371 نمایش پست هاخوب من همینجوری زدم جیلبریک کرد مشکلی نیست؟؟ جیلبریک هم شد ارور نداد !
خوب الان appsynce نداره چطوری اپ کرک شده بریزم ! چه فایده ای داره این جیلبریک االان ؟
http://yangapp.googlecode.com/svn/
فقط یادتون نره که برنامه
2 apple file conduit
نظر
-
شما دکمه ولوم بالا و دکمه پاور را نگه دارید وقتی لوگوی اپل اومد دکمه پاور را رها کنید تا به safe mode برید و سیدیا را باز کرده و برنامه ها رو پاک کنید دوباره میاد بالانوشته اصلی توسط evil_royal نمایش پست هامن چند روز پیش گوشیمو جیلبریک کردم (5s) امروز گوشیمو خاموش روشن کردم روی لوگوی اپل گیر کرده
برنامه های icleaner , appsync , Virtual Home, localappstore رو از سیدیا دانلود کردم فقط
نکته : شاید وقتی لوگوی اپل اومد هر دو تا را ول کنید تا به safe mode بروید
Sent from my iPhone 5S
نظر
-
دکمه ولوم بالا و دکمه پاور را نگه دارید وقتی لوگوی اپل اومد دکمه پاور را رها کنید تا به safe mode برید و سیدیا را باز کرده و برنامه ها رو پاک کنید دوباره میاد بالانوشته اصلی توسط evil_royal نمایش پست هامن چند روز پیش گوشیمو جیلبریک کردم (5s) امروز گوشیمو خاموش روشن کردم روی لوگوی اپل گیر کرده
برنامه های icleaner , appsync , Virtual Home, localappstore رو از سیدیا دانلود کردم فقط
نکته : شاید وقتی لوگوی اپل اومد هر دو تا را ول کنید تا به safe mode بروید
Sent from my iPhone 5S
نظر
-
afc2add که مشابه این توییک هست رو نصب کردم و تغییری نکرد !نوشته اصلی توسط ncapiga نمایش پست هاhttp://yangapp.googlecode.com/svn/
فقط یادتون نره که برنامه
2 apple file conduit
این هم متاسفانه همینطور !
البته appsync رو از سورس همین انجمن گرفتم که میگن این هم آخرین ورژن هست .
نظر
-
سورس انجمن هيچ وقت آپديت نيست.شما از سورس insanelyi نصب كن كه همين امروز آپديت شده.نوشته اصلی توسط amir_h0ssein نمایش پست هاafc2add که مشابه این توییک هست رو نصب کردم و تغییری نکرد !
این هم متاسفانه همینطور !
البته appsync رو از سورس همین انجمن گرفتم که میگن این هم آخرین ورژن هست .
Sent from my iPhone using Tapatalk
نظر
-
اینم نصب کردم نشدنوشته اصلی توسط armin_punisher6 نمایش پست هاسورس انجمن هيچ وقت آپديت نيست.شما از سورس insanelyi نصب كن كه همين امروز آپديت شده.
نظر
-
كدومو نصب كردين؟ appsync unifiedbeta رو بايد نصب كنين.من رو ٥ اس ورژن ٨.١ به خوبي استفاده ميكنم.نوشته اصلی توسط amir_h0ssein نمایش پست هااینم نصب کردم نشد
نظر
-
اونم نصب کردم متاسفانه نشدنوشته اصلی توسط armin_punisher6 نمایش پست هاكدومو نصب كردين؟ appsync unifiedbeta رو بايد نصب كنين.من رو ٥ اس ورژن ٨.١ به خوبي استفاده ميكنم.
عجیبه !
نظر
-
نوشته اصلی توسط armin_punisher6 نمایش پست هاسورس انجمن هيچ وقت آپديت نيست.شما از سورس insanelyi نصب كن كه همين امروز آپديت شده.
Sent from my iPhone using Tapatalkحتی ریستور هم کردم !!نوشته اصلی توسط armin_punisher6 نمایش پست هاكدومو نصب كردين؟ appsync unifiedbeta رو بايد نصب كنين.من رو ٥ اس ورژن ٨.١ به خوبي استفاده ميكنم.
نظر

نظر