اطلاعیه
Collapse
هیچ اطلاعیه ای هنوز ایجاد نشده است .
دانلود Autodesk AutoCAD V2014 SP1 برای مک با لینک مستقیم
Collapse
X
-
قطعا برنامه ای که کار نکنه دلیلی نداره قرار بگیره!نوشته اصلی توسط Younes 988 نمایش پست هادوستان از کارکرد نرم افزار اطمینان دارین!
دانلود کنیم با خیال راحت؟
نظر
-
کرک باید در سیستم خودتون اجرا بشه، من اجرا کردم و مشکلی نداره. به این جهت باید روی سیستم خودتون اجرا بشه که هم برنامه باید Patch بشه و هم اینکه Request Code هر فرد با دیگری فرق داره.نوشته اصلی توسط iphonett نمایش پست هابا سلام این برنامه کرک و سریال آن در سیستم من کرش می کند اگر امکانش هست product key و serial این رو در این تاپیک قرار بدید ممنن میشم
نظر
-
اینو اجراع میکنم ارور میده باید چیکارش کنیم تو سیف مد هم رفتم باز ارور میدهنوشته اصلی توسط iAlireza نمایش پست هاکرک باید در سیستم خودتون اجرا بشه، من اجرا کردم و مشکلی نداره. به این جهت باید روی سیستم خودتون اجرا بشه که هم برنامه باید Patch بشه و هم اینکه Request Code هر فرد با دیگری فرق داره.

نظر
-
سلام کسی نیست جواب مارو بده؟نوشته اصلی توسط sasan99 نمایش پست هااینو اجراع میکنم ارور میده باید چیکارش کنیم تو سیف مد هم رفتم باز ارور میده
نظر
-
سلام کسی نیست جواب مارو بده؟ ممنون میشم جواب بدیننوشته اصلی توسط sasan99 نمایش پست هااینو اجراع میکنم ارور میده باید چیکارش کنیم تو سیف مد هم رفتم باز ارور میده
نظر
-
اقاااااااااااااااااااااااا دمتتتتتتتت گرررررررررررمممممممممم ایوللللل دارییییییییییی اینکارو کردم درست شد مرسیییییییییییی
بچه ها امتحان کنیدددددددددددد.....99% درست میشه.
- - - - - - - - - -
اقاااااااااااااااااااااااا دمتتتتتتتت گرررررررررررمممممممممم ایوللللل دارییییییییییی اینکارو کردم درست شد مرسیییییییییییی
نظر
-
تو safe mode امتحان کنید
برای رفتن به safe mode ریست کنید زمان بالا امدن shift نگه دارین.
برای خروج reastart کنید دوباره.
- - - - - - - - - -
تو safe mode امتحان کنید
برای رفتن به safe mode ریست کنید زمان بالا امدن shift نگه دارین.
برای خروج reastart کنید دوباره.
نظر

)
نظر