اطلاعیه

Collapse
هیچ اطلاعیه ای هنوز ایجاد نشده است .

خيس شدن گوشي ايفن ٧

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
new posts

• خيس شدن گوشي ايفن ٧

سلام دوستان گوشي من ديروز براي مدت پنج ثانيه افتاد اب متاسافانه اب داخلش نفوذ كرده روي ال سي دي يه مقدار ابي روشن شده و حالتي مثل اب گرفتي نشون ميده چكارش كنم از ديروز تو برنج گذاشتم تغييري نكرده لطف كنيد كمكم كنيد ممنون ميشم

مگر ٧ زد آب نيست
    اگر ميتوني بازش كن
    يا حداقل ي سشوار بگير روش
    بده بيرون برات باز كنن
    گوشي خاموش الان

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

نظر

نوشته اصلی توسط Mojtabafazeli
      سلام دوستان گوشي من ديروز براي مدت پنج ثانيه افتاد اب متاسافانه اب داخلش نفوذ كرده روي ال سي دي يه مقدار ابي روشن شده و حالتي مثل اب گرفتي نشون ميده چكارش كنم از ديروز تو برنج گذاشتم تغييري نكرده لطف كنيد كمكم كنيد ممنون ميشم
      ایفون ۷ ضد آب هستش. من چند بار زیر شیر گوشیمو شستم. صدها ویدئو هست که مردم باهاش فیلمبرداری زیر آب میکنند.
      گوشی شما تعمیر شده قبلا؟
      چون یک چسب و واشری بین صفحه نمایش و بدنه هستش که خیلی از تعمیرکارها ندارند.

نظر

ضد آب نیست. مقاوم در برابر آب است. این دو را باهم اشتباه نگیرید.

Sent from my iPhone using Tapatalk

نظر

نوشته اصلی توسط srx190d نمایش پست ها
          مگر ٧ زد آب نيست
          اگر ميتوني بازش كن
          يا حداقل ي سشوار بگير روش
          بده بيرون برات باز كنن
          گوشي خاموش الان

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
          سلام دوست عزيز به هيچ عنوان زد اب نيست منم گول خوردم تمام اين تبلغ ها سر كاريه الان گوشي خاموشه در ضمن دكمه هوم هم از كار افتاده تا دو روز ديگه گذاشتم تو برنج بمونه خودم احتمال نمي دم درست بشه بعد از اون ميفرستم بازش كنند در ضمن تاريخ اكتيو شدنش چك كردم درست بود

نظر

دوست عزیز دست به گوشیت نزن مال یکی از دوستام همینجور شده بود بعد از حدود ۱ هفته این لکه های ابش خشک شد کامل

نظر

نوشته اصلی توسط Mojtabafazeli نمایش پست ها
              سلام دوست عزيز به هيچ عنوان زد اب نيست منم گول خوردم تمام اين تبلغ ها سر كاريه الان گوشي خاموشه در ضمن دكمه هوم هم از كار افتاده تا دو روز ديگه گذاشتم تو برنج بمونه خودم احتمال نمي دم درست بشه بعد از اون ميفرستم بازش كنند در ضمن تاريخ اكتيو شدنش چك كردم درست بود
              طبق اعلام اپل آیفون ۷ و ۷پلاس دارای استاندارد iP67 در برابر آب هستند. حالا ببینیم که معنی این استاندارد چی هستش؟
              According to the rating of iP67, the phone can be submerged in up to 1 meter of water for a maximum of 30 minutes, but anything over that may cause permanent damage to the phone.
              ترجمه: برطبق استاندارد ip67 گوشی میتواند تا ارتفاع ۱ متر و مدت ۳۰ دقیقه در آب غرق شود، ولی هر چیزی بیشتر از موارد بالا میتواند صدمه دائمی به گوشی بزند.

سایت cnet آزمایشهای مختلفی انجام داده و نتیجه آزمایشها نشان میدهند که آیفون ۷ میتواند خیلی بیشتر از اینها دوام بیاورد. من لینک cnet را در پایان میگذارم.

به جز cnet هزاران نفر دیگر از جمله iFixit آزمایشهای زیادی کردند که میتونید در یوتیوب تماشا کنید.

من خودم هم چندین بار گوشی را زیر شیر شستم و در باران شدید استفاده کردم و هیچ مشکلی پیش نیومده.
              مورد شما که با فقط چند ثانیه تماس با آب مشکل پیدا کرده میتونه بد شانسی باشه. بعضی وقتها ضربه یا افتادن گوشی باعث میشه که درزگیری ضد آب گوشی آسیب ببینه.
              کلا یک مورد را نمیشه به همه موارد تعمیم داد.

لینک CNET
              https://www.cnet.com/news/how-water-...-the-iphone-7/

نظر

شما گوشی رو چند روز خاموش نگه دار و داخل برنج هم بهتره گذاشته نشه ٬ درسته برنج آب رو تا حدی میگیره ولی معمولا باعث به وجود آمدن رسوب های بسیار بدی روی برد و پایه های قطعات میشه
                آب داخل ال سی دی به مرور خشک میشه و تا حد بسیار زیادی محو میشه لکه های موجود

نظر

دوستان سلام با تشكر از راهنمايي شما بعد از سه نشانه ايي از خشك شدن و سالم شدن گوشي داره پديد ار ميشه فكر كنم تا دو سه روز ديگه انشالله درست بشه

نظر

خيس شدن ايفون ٧

نوشته اصلی توسط Mojtabafazeli نمایش پست ها
                    سلام منم مشكل شما رو پيدا كردم . ميخواستم ببينم گوشي درست ميشه ؟؟؟
                    ویرایش توسط H.Karimi : https://i-phone.ir/forums/member/48145-h-karimi در ساعت 31-05-2017, 05:02 AM

نظر

دوست عزیز گوشی من الان تقریبا درست شده فقط یه خورده کنار صفحه تیره شده اخیرا هم صفحه ال سی دی یک دفعه تاریک میشه با اینکه گوشی هنوز روشنه باید حتما ریستار کنم امیدوارم گوشی شما وضیعتش از من بهتر باشه ولی چیزی که هست اینه که باید هر احتمالی رو بدید امیدوارن شمل خوش شانس باشید

نظر

با سلام خدمت دوستان عزیز

اینطور که معلومه دوستان ما گوشی ایفون را با گوشی های قدیمی نوکیا اشتباه گرفتند

دوستان وقتی یه دستگاهی گواهی مقاوم در برابر گرد و قبار و اب را دارد چه انتظاری دارید که برنج بتونه رطوبت را از درونش بیرون بکشه

دوستانی که این مشکل براشون پیش میاد خواهشا مهندسی نکنند و از طب سنتی استفاده نکنند چرا که وقتی شما بعد از نم گرفتگی درون گوشیتون اگر جریان برق درش باشه اسیب شدیدی به صفحه نمایش و

دیگر اعضا میزنه

اگر داخل برنج بزارید بعد ازچند روز روشنش کنید میبینید که مثلا درست شده ولی خبر از داخل ندارید که داره دور برد شما زنگاله میبنده و تازه اول مشکل ها هستش که باید دستگاه باز بشه برد باز بشه اگر نسوخته باشه شستشو داده بشه و الی ماشالله

از دوستان خودم خواهشمندم که نه عیب روی دستگاهشون بذارند و نه از طب سنتی استفاده کنند

دفتر تعمیرات سایت یا هر جای مقبول دیگه سریعا گوشی را برسانید و بدید براتون خشکش کنند و یا اگه خودتون میتونید بازش کنید با سشوار باد خنک یا ولرم بگیرید

موفق و پیروز باشد
                        ویرایش توسط mehrdad_iphone : https://i-phone.ir/forums/member/10186-mehrdad_iphone در ساعت 04-06-2017, 07:15 PM

نظر

من نمیدونم اون چطوری بود من دوستم نجات غریق یه سون براش خریدیم بعد همیشه تو استخر زیر اب فیلم برداری میکنه اخ نگفته!

نظر

صبر کنید ..
                          X