اطلاعیه

Collapse
هیچ اطلاعیه ای هنوز ایجاد نشده است .

در آب افتادن آیفون ۵سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
new posts

• در آب افتادن آیفون ۵سی

سلام خدمت دوستان ! متاسفانه روز قبل از سال نو گوشیم افتاد توی آب و صفحه اول کمی بهم ریخت و بعد خاموش شد ! فلش دوربین ولی روشن بود و خاموش نمیشد و تقریبا ۳۰ دقیقه بعد خاموش شد ( متاسفانه به علت

عدم دسترسی به باطری موفق نشدم که کامل مدار رو قطع کنم ) ! گوشی رو طبق آموزش هایی که قبلا خونده بودم توی برنج گذاشتم ! امیدوارم که خیلی صدمه ندیده باشه چند تا سوال :

۱-از دوستان کسی تجربه مشابه داشته که راهنمایی کنه ؟ آیا درست شده ؟

۲-آیا امیدی هست که گوشی قابل استفاده بشه ؟ خودم میدونم که دیگه عین اول نمیشه ولی همینقدر که کار کنه کافیه !

۳-آیا دفتر انجمن تعمیر میکنه ؟

۴-در صورتی که تعمیر نشه یا هزینه تعمیر زیاد باشه ، آیا میشه گوشی رو همینطور فروخت به تعمیر کار ها یا دفتر انجمن ؟

پیشاپیش متشکرم !

سری به این تاپیک بزنید تا کمی آرامش پیدا کنید :

http://www.i-phone.ir/forums/thread93527.html

نظر

متشکرم ، خیلی کمک کرد . قیمت حدودی در صورتی که برد اصلی دستگاه صدمه دیده باشه چقدر هست ؟

نظر

نوشته اصلی توسط pooriya72 نمایش پست ها
        متشکرم ، خیلی کمک کرد . قیمت حدودی در صورتی که برد اصلی دستگاه صدمه دیده باشه چقدر هست ؟
        همینجوری ندید نمیشه گفت. ببرید دفتر سایت بازدید کنند براتون.

نظر

اطلاع دارید که دفتر انجمن از چندم باز هست ؟

نظر

گوشی رو امروز روشن کردم ، روشن شد . لوگوی اپل اومد بالا کامل ولی بوت نشد ! فلش هم ۲،۳ دقیقه روشن بود بعد خاموش شد . به نظر گوشی مشکل پیچیده ای نداره ! ۵ ام میبرمش دفتر انجمن ! فقط یک سوال ! انگار که بین ال سی دی و تاچ اسکرین کثیف شده ! آیا امکان تمیز کردنش هست ؟ و اینکه ال سی دی رتینا (اورجینال) و تاج اسکرین اورجینالش تو بازار هست ؟ قیمتش حدودا چقدر هست ؟ متشکرم

نظر

گوشی رو امروز روشن کردم ، روشن شد . لوگوی اپل اومد بالا کامل ولی بوت نشد ! فلش هم ۲،۳ دقیقه روشن بود بعد خاموش شد . به نظر گوشی مشکل پیچیده ای نداره ! ۵ ام میبرمش دفتر انجمن ! فقط یک سوال ! انگار که بین ال سی دی و تاچ اسکرین کثیف شده ! آیا امکان تمیز کردنش هست ؟ و اینکه ال سی دی رتینا (اورجینال) و تاج اسکرین اورجینالش تو بازار هست ؟ قیمتش حدودا چقدر هست ؟ متشکرم
              برادر من شما تو تاپیکا نخوندیکه بعد خیس شدن کلا نباید گوشی روشن کنی؟!
              این خودش امکان اسیب بیشتر رو زیادتر میکنه
              و تا وقتی که به دفتر انجمن نبردی دیگه روشنش نکن

نظر

اولین بار بود ! برا تست بود ! دیگه انجام نمیدم ، ممنونم بابت تذکر

نظر

دوست عزيز همون موقع كه افتاد بايد خاموشش مي كردن و توي كيسه ي برنج چند روز مي زاشتين من تست كردم كاملا درست مي شه
                  الان ديگه بايد ببريد تعمير كنند
                  موفق باشيد

نظر

اطلاع دارید که دفتر انجمن از چندم باز هست ؟
                    از پنجم فروردین باز خواهد بود

نظر

همین کار رو انجام دادم ، منتها موقعی که افتاد هر کاری کردم موفق به خاموش کردن گوشی نشدم . ۲ روز کامل توی کیسه ی برنج بود

نظر

پارسال آيفون ٥ يكي از دوستام توي استخر افتاد توي آب همين طوري مشكلش حل شد :d
                        اميدوارم مشكلتون هر چه زود تر حل شه

نظر

صبر کنید ..
                        X