اطلاعیه

Collapse
هیچ اطلاعیه ای هنوز ایجاد نشده است .

هنگ کردن آیفون 5 هر چند دقیقه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
new posts

• هنگ کردن آیفون 5 هر چند دقیقه

سلام خدمت همه دوستان
    گوشی من هر چند دقیقه هنگ میکنه و تاچ از کار میوفته و تنها راه چاره اینه که یکبار قفل و باز بشه دیگه واقعاْ خستم کرده در ضمن گوشی جلبریک هم نیست فریمورگوشی رو هم یکبار ریسیت کردم با آیتونز .ممنون میشم راهنماییم کنید.

مدل آیفون5
    ios:7.0.4
    ویرایش توسط amin-iphone : https://i-phone.ir/forums/member/152628-amin-iphone در ساعت 21-02-2014, 11:33 AM

سلام یه ریستور کن اگه درست نشد سخت افزاریه مشکلش ببر دفتر سایت

نظر

این مشکل واسه گوشی دوست من هم پیش اومده ... ریست کامل هم کرد درست نشد ... 5c هست گوشیش ... راه چاره ای نداره ؟

نظر

نوشته اصلی توسط mostafaaa نمایش پست ها
        این مشکل واسه گوشی دوست من هم پیش اومده ... ریست کامل هم کرد درست نشد ... 5c هست گوشیش ... راه چاره ای نداره ؟
        ریستور کرده این دوستتون!

نظر

بله . دیرور داشت برنامه های اضافی رو پاک میکرد ... البته زمانی که اشتباهی find my iphone رو پاک کرد گوشی هنگ کرد و مجبور به روشن خاموش شد و بعدش دیگه اینطوری شد ...

نظر

salam.gooshiye manam iphone 5 e in moshkelo dare..hatta vaghti bazi ejra mikonam touchesh hang mikone o bayad az bazi kharej sham.ya vaghti gooshio mizanam sharjh.mamnoon misham komakam konin

نظر

نوشته اصلی توسط سعید ش نمایش پست ها
              salam.gooshiye manam iphone 5 e in moshkelo dare..hatta vaghti bazi ejra mikonam touchesh hang mikone o bayad az bazi kharej sham.ya vaghti gooshio mizanam sharjh.mamnoon misham komakam konin
              دوست عزیز طبق قانون انجمن شما باید فارسی تایپ کنید تا پاسخ شما داده بشه.

نظر

سلام گوشیه من آیفون 5c از وقتی به 8.4 آپدیت کردم هنگ میکونه پیغام وصل کردن به شارزرو مید ios9 هم ریختم درست نشد هنوز هنگ میکنه ریستورم کردم درست نشد لطف کنید راهنماید کنید

نظر

سلام. گوشی من هم همین مشکل رو داره. 5s هستش. و به صورت جزیی هنگ میکنه. و باید حتما صفحه رو قفل کنم.و یک دقیقه ای صبر کنم.ریست هم کرم.نشد.چکار کنم؟ ممنون از سایت خوبتون

نظر

صبر کنید ..
                  X