از اینکه انجمن تخصصی آیفون را انتخاب کرده اید از شما سپاسگزاریم. متاسفانه شما دسترسی کامل به سایت را بصورت میهمان نخواهید داشت برای استفاد از کلیه امکانات سایت، شما می بایست اقدام به
جهت مشاهده آخرین اخبار حوزه تکنولوژی و انجمن تخصصی آیفون میتوانید به کانال تلگرام ما مراجعه کنید.
جهت مشاهده و دریافت رایگان جدیدترین اپلیکیشنها و بازیهای مک با لینک مستقیم به اپ سنتر مک مراجعه کنید.
سلام دوستان
مدتی که من هر وقت میخوام از اپ استور برنامه بگیرم کلی وقت میره رو waiting و لود نمیشه از ایتنیوزم نمیشه روش برنامه ریخت در ضمن وقتی میخوام تو منو reset گزینه erase all بزنم فقط میره حالت ریستار میمونه و هیچ تغییری ایجاد نمیکنه تا اینکه خودو روشن خاموشش کنم
قبلا اینجوری نبود.ایفون 4اس ورژن 5.1.1 جیل شده ممنون
دوسته عزیز buzz player رو دانلود کنید
بعد از توی itunes تب app میتونید در قسمت پایین همه ی wma رو توی برنامه add کنید و مشاهده کنید
تا کنون بهترین برنامه ی پخش فایل wma برنامه ی buzz player بوده...
یا اگر میخواید تبدیل فرمت کنید از این برنامه استفاده کنید بهتره....
کار باهاش هم آسونه...
Xilisoft iPhone Magic Platinum
سلام دوستان
مدتی که من هر وقت میخوام از اپ استور برنامه بگیرم کلی وقت میره رو waiting و لود نمیشه از ایتنیوزم نمیشه روش برنامه ریخت در ضمن وقتی میخوام تو منو reset گزینه erase all بزنم فقط میره حالت ریستار میمونه و هیچ تغییری ایجاد نمیکنه تا اینکه خودو روشن خاموشش کنم
سلام دوستان
نظر