با سلام من می خوام بدونم که با چه نرم افزاری میشه کاری کرد که برای جابجایی صفحات منو به جای افقی به صورت عمودی حرکت کند . اگر راهنمایی کنید ممنون میشوم چون تو یه گوشی آیفون دیدم خیلی جالب بود
اطلاعیه
Collapse
هیچ اطلاعیه ای هنوز ایجاد نشده است .
حرکت عمودی بین صفحات آیفون
Collapse
X
-
خوب انگشتتو روی یکی از برنامه ها نگه دار تا شروع به لرزیدن بکنه ، بعد دونه دونه بکش بیار پایین صفحه ! البته اول برو به setting ببین داخل تنظیمات برنامه disable نباشهنگران فردایت نباش ...
خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ...
ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او قرنهاست که خدایی میکند ...
اعتماد کن به خدایی او ... !
نظر
-
یک گزینه بنام برنامه توی ستینگ اضافه میشه .نوشته اصلی توسط arten نمایش پست هادوستان ببخشید !من barrel رو نصب کردم رو ios5 کجا باید فعالش کنم ؟!
نظر
-
نشده ! برای همین سوال شده واسم !نوشته اصلی توسط amir427 نمایش پست هایک گزینه بنام برنامه توی ستینگ اضافه میشه .
نظر
-
توی سیدیا چک کنید و ببینید برنامه نصب شده ؟ اگه نبود مجدد نصب کنید و اگه بود هم پاک کنید و از سورس دیگه ای نصب کنید و بعد گوشیتون رو یه ریبوت هم بزنیدنوشته اصلی توسط arten نمایش پست هانشده ! برای همین سوال شده واسم !
نظر
-
موقعی که نصبش کردی یه ریسپرینگ کن آیکنش میاد تو ستینگ.نیازی به ریبوت کردن نیست.من خودم الان رو ios5 فعالش کردم کاملا درستهنوشته اصلی توسط arten نمایش پست هادوستان ببخشید !من Barrel رو نصب کردم رو iOS5 کجا باید فعالش کنم ؟!
نظر

نظر