سرویس eSim به‌صورت آزمایشی در شبکه ایرانسل راه‌اندازی شد

همزمان با عرضه نسخه سلولار نسل سوم اپل‌واچ و آیفون XS، اپل از تکنولوژی eSim در دستگاه‌های خود رونمایی کرد. به کمک این تکنولوژی، دیگر نیاز به سیم‌کارت فیزیکی نیست و به خصوص در اپل واچ، کاربران تنها با نصب پروفایل و فعال کردن شماره اختصاصی خود می‌توانند از تمام خدمات شبکه اپراتور استفاده کنند.

در ایران امکان استفاده از این سرویس وجود ندارد چراکه اپراتور‌های ما تا به امروز توانایی ارائه چنین سرویسی را نداشتند و همچنین از سوی اپل هم باید هماهنگی‌هایی با اپراتور صورت بگیرد که به دلیل تحریم‌ها فعلا این اتفاق نیوفتاده است. اما چندی پیش، مدیرعامل ایرانسل با انتشار مطلبی در صفحۀ شخصی خود در اینستاگرام، از راه‌اندازی آزمایشی سرویس eSIM در شبکۀ ایرانسل خبر داد و روزنه امیدی بوجود آمد که شاید در آینده نزدیک امکان استفاده از این سرویس را در ایران هم داشته باشیم. در ادامه می‌توانید نقل‌قولی از این خبر تکمیلی را که از وب‌سایت ایرانسل برداشته شده را مطالعه کنید.

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، دکتر بیژن عباسی‌آرند در این مطلب آورده است: سرویس eSIM یا embedded Subscriber Identity Module همان‌گونه که از نامش برمی‌آید، سیمکارتی است که در دل دستگاه هوشمند قرار می‌گیرد و برخلاف سیمکارت‌های نسل قبل (مینی‌سیم، میکروسیم و نانوسیم) امکان تعویض آن وجود ندارد، بلکه به صورت تراشه‌ای الکترونیکی و در ابعاد کوچکتر، توسط کارخانه سازنده بر روی مادربورد نصب می‌شود و فعال‌سازی سیمکارت توسط اپراتور، به صورت نرم‌افزاری و از راه دور انجام می‌شود.

در ادامۀ این مطلب اینستاگرامی آمده است: کاربرد eSIM در صنعت ارتباطات و فناوری‌اطلاعات، علاوه بر آن که موجب بالا رفتن ضریب امنیت و افزایش امکان ساخت ابزارهای ضد آب و ضد غبار می‌شود، در گسترش خدمات دستگاه به دستگاه (M2M) و اینترنت اشیا (IoT) نیز اهمیت به‌سزایی دارد و می‌توان از آن به‌عنوان پیشران توسعه صنعت اینترنت اشیا یاد کرد.

مدیرعامل ایرانسل در این مطلب، تسهیل در اتصال و فعال‌سازی، امکان استفاده از ارتباطات بی‌سیم در انواع بیشتری از دستگاه‌های هوشمند (از جمله گجت‌‎های پوشیدنی)، تحول در استفاده از سرویس رومینگ و نیز صرفه‌جویی در هزینه‌های مربوط به توزیع و فروش سیمکارت را از دیگر مزایای استفاده از eSIM عنوان کرده است.

در ادامۀ این مطلب آمده است: این فناوری برای تولیدکنندگان ساعت‌های هوشمند و گجت‌های سلامت هوشمند که به صورت دائم با شبکه‌های مخابراتی در ارتباط هستند نیز، کارایی بالایی دارد. هم‌اکنون در دنیا، استفاده از eSIM در برخی ساعت‌های هوشمند، تبلت‌ها و دستگاه‌های سلامت‌هوشمند آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود که در آینده نه چندان دور، کاربرد آن به تمامی دستگاه‌ها از جمله گوشی‌های هوشمند نیز گسترش یابد.

ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، ۱۹ مهر ماه ۱۳۹۶، برای اولین بار در ایران، طی مراسمی با شعار «مسیر اینترنت اشیا با eSIM آغاز می‌شود»، با حضور فعالانی از شرکت‌های معتبر بین‌المللی و کارشناسان فناوری‌اطلاعات و ارتباطات و خودروسازی، پروفایل eSIM را آزمایش کرده بود.

برچسب ها:

دیدگاه ها ۰

دیدگاه خود را ارسال کنید.


 

Verified by MonsterInsights