از اینکه انجمن تخصصی آیفون را انتخاب کرده اید از شما سپاسگزاریم. متاسفانه شما دسترسی کامل به سایت را بصورت میهمان نخواهید داشت برای استفاد از کلیه امکانات سایت، شما می بایست اقدام به
جهت مشاهده آخرین اخبار حوزه تکنولوژی و انجمن تخصصی آیفون میتوانید به کانال تلگرام ما مراجعه کنید.
جهت مشاهده و دریافت رایگان جدیدترین اپلیکیشنها و بازیهای مک با لینک مستقیم به اپ سنتر مک مراجعه کنید.
درستش کردم
هرکی مثل من این مشکل رو داشت این روش رو امتحان کنه:
1.برنامه Bitesms رو Remove کنید
2. برید به مسیر زیر و کل پوشه Bitesms رو حذف کنید
User>Library
3. Respring یا Reboot کنید
4. Bitesms رو دوباره نصب کنید
5. Respring یا Reboot کنید
دوستان ببخشید من bitesms رو نصب کردم ولی اس ام اس که واسم میاد و داخل خود برنامه به شماره میندازه و به اسم داخل دفترچه تلفنم نشون نمیده؟میدونید چطور درست میشه؟
سلام خدمت دوستان
من آیفون 4 آنلاک شده و جیلبریک شده با او اس 5.1.1 و فرم ویر 010.59.00
یه مدتی بود که وقتی اس ام اس می رسید گوشیم ریست می شد و وارد Safemode می شد که نرم افزار اس ام اس من bitesms 6.4 crackedبود که از سورس SNiful نصب کرده بودم...
طبق روش های ارائه شده تو انجمن اون رو پاک کردم وبعد هر کاری کردم که با PC Suite نسخه 7.5 و 7.4 و 7.3 رو بریزم نشد... در نهایت با Ifile 6.1 رو نصب کردم که با وجودیکه قبل از نصب فولدر مربوط به قبل رو پاک کرده بودن بازم full license نشد...حالا هر کاری می کنم دیگه نمی تونم پاکش کنم...با PC suite نمی تونه پاک کنه...
1- از چه راهی غیر از PC suite می تونم اپلیکشین bite sms رو از رو گوشیم uninstall کنم...؟!
2- آیا نسخه های 7.5 و 7.4 با او اس 5 کار می کنند یا برای 6 هستند...؟!
3- اپلیکشین برای مسیج بهتر از bitesms هست یا نه...؟!
نظر